Снимка Флагман.бгГеорги Вълев, сочен за мозък на Килърите“, днес отново бе

...
Снимка Флагман.бгГеорги Вълев, сочен за мозък на Килърите“, днес отново бе
Коментари Харесай

Георги Вълев от Килърите съди Бургаския адиминистративен съд, оставили го прикован в зала

Снимка Флагман.бг

Георги Вълев, апетитен за мозък на „ Килърите “, през днешния ден още веднъж бе доведен в Съдебната палата на Бургас, ангажирайки сериозна защита – и на Групово дело „ Изтърпяване на наказванията “, и на спецполицаите, които пазят и пиле да не прехвръкне към него, написа Флагман.бг.

Над 15-ина тежковъоръжени го екскортираха. Явно имат опасения, че Вълев, който изтърпява доживотна присъда може да провежда бягството си. 

Проверка на Флагман.бг сподели, че това никога няма да е последно идване на Вълев в Бургас. Дори в противен случай – упражнението ще се повтори най-малко още няколко пъти и той ще бъде развеждат с тежка защита през цялата страна, с цел да не му се лимитират гражданските права.

В случая Вълев съди Бургаския административен съд(АдмС Бургас), тъй като останал с чувство, че го дискриминират по друго дело, което водил – против Групово дело „ Изтърпяване на наказванията “ поради неприятните условия в пандиза в Бургас.

Вълев бе тук от 20.12.2012 до 12.12.2015 година, след което е ориентиран към пандиза в Ловеч. На няколкото правосъдни съвещание на които се явявал като потърпевш той твърди, че е дискриминиран от съдиите – отказали да му смъкват белезниците, не му дали и протоколите от съвещанията.

Според Вълев е дискриминиран по симптом „ имуществено положение “, „ етническа принадлежност “ и „ персонално състояние “. От Административен съд Бургас прецизират, че са му изпратили копия от протоколите, а на две от съвещанията отказали да му смъкват белезниците, тъй като мнението на затворническия шеф бил, че „ същият е рисково за бягство лице “.

„ С оглед на това съдът намира, че не се потвърди и твърдяното дискриминационно отнасяне на ищеца от ответника, изразяващо се в несваляне на белезниците му в правосъдно съвещание, защото липсват доказателства за друга нормална процедура на ответния съд в тази тенденция във връзка с останалите лишените от независимост лица, които са страни по каузи пред Административен съд “, пише на първа инстанция Районен съд Бургас. Делото през днешния ден стартира на въззивно равнище – в Окръжния съд, само че първото съвещание бе отсрочено. 

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РЕШЕНИЕТО ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР